fbpx
logo

Kendamil Nutricare je jedním ze světových lídrů ve vývoji a výrobě kojeneckého mléka a kaší.

Výrobní závod Kendal, který se nachází v blízkosti Národního parku Lake District, Velká Británie, vyrábí prémiová mléka a kaše pro kojence Kendamil prvotřídní kvality již více než 50 let.

Distributor: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, Praha 5, 159 00

e-mail: info@healthfactory.cz

telefon: +420 608 560 909

Zdravé lívanečky s Kendalife

Kendamil.cz / Nezařazené  / Zdravé lívanečky s Kendalife

Zdravé lívanečky s Kendalife

Také milujete sladké, ale nechcete hřešit nezdravými jídly? Máme pro Vás skvělé a jednoduché řešení. Lívanečky s mléčným proteinovým nápojem Kendalife jsou lehké, zdravé a jejich příprava je velice jednoduchá. Jídlo budete mít hotové za 20 minut a navíc z něho nemusíte mít špatné svědomí.

Proč přidávat Kendalife do jídel?

Proteinový nápoj Kendalife je velice bohatý na bílkoviny, vlákninu, a navíc obsahuje 24 různých vitamínů a minerálů pro Vaše zdraví. Přidáním do těsta vytvoříme během chvíle pokrm s vysokým obsahem bílkovin, které jsou pro tělo nezbytné, protože pomáhají regenerovat svaly i mozek. Skvělou výhodou je také fakt, že díky obsahu ovoce je přirozeně sladký, a proto již není třeba lívance dále dochucovat cukrem. Kendalife neobsahuje žádná umělá sladidla, dochucovadla, barviva a, konzervační látky, lepek, sóju nebo GMO (geneticky modifikované potraviny).

 

Budete potřebovat: 

ovesné vločky

špaldovou mouku

dvě vejce

mléko (může být i rostlinné)

2 polévkové lžíce Kendalife (dle chuti zvolit Kendalife mango s passion fruit nebo lesní směs)

špetku soli

agávový nebo jiný sirup na dochucení (není nutností, Kendalife je díky přírodnímu ovoci sladký)

kokosový olej na smažení

oříšky nebo ovoce na ozdobení

 

Postup:

Připravíme si misku, ve které nejprve smícháme sypké ingredience včetně prášku Kendalife. Poté přidáme vejce, mléko a špetku soli. Směs můžeme ještě dosladit sirupem, ale díky tomu, že Kendalife má sám o sobě přirozeně sladkou chuť, není to nutně potřeba. Vzniklé těsto by mělo mít konzistenci jako normální lívanečky, čili řídkou, ale ne úplně tekutou.

Rozehřejeme si pánev s trochou kokosového oleje a následně nabíráme pomocí naběračky malá kolečka, která z obou stran do zlatova smažíme.

Zdravé lívanečky můžeme podávat s ovocem, bílým jogurtem, sirupem, oříšky či různými semínky – fantazii se meze nekladou.

 

Dobrou chuť 🙂

 

Neváhejte a nakupujte v našem eshopu!